ΤΡΟΠΟΙ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μέθοδοι Αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα geoactive.gr χρησιμοποιεί τους ακόλουθους τρόπους αποστολής:

   1. Αποστολή μέσω courier.
    Αποστολή πανελλαδικά μέσω ΕΛΤΑ courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ή Γενική Ταχυδρομική. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες στην ηπειρωτική Ελλάδα, σε 2-5 εργάσιμες μέρες στη νησιωτική Ελλάδα και σε 3-10 εργάσιμες μέρες στις δυσπρόσιτες περιοχές.
   2. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία.
    Όταν ο όγκος της παραγγελίας είναι τέτοιος που η αποστολή του με courier καθίσταται ασύμφορη. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα σε επιλεγμένα πρακτορεία(συνήθως πρωτεύουσες νομών). Η εταιρεία μας συσκευάζει και μεταφέρει τα προϊόντα στα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του αγοραστή. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες στην ηπειρωτική Ελλάδα, σε 2-5 εργάσιμες μέρες στη νησιωτική Ελλάδα και σε 3-10 εργάσιμες μέρες στις δυσπρόσιτες περιοχές. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή.
   3. Παραλαβή από το κατάστημά μας.
    Μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν που παραγγείλατε από το φυσικό μας κατάστημα στο Δοξάτο Δράμας, ΤΚ: 66300. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 08:00-14:00 και 17:00-20:00. Σάββατο: 08:00-14:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25210 68067. Η παραλαβή από το κατάστημα δεν έχει καμία χρέωση. Η παραγγελία μπορεί να παραληφθεί μόνο αφού σας ενημερώσουμε μέσω email ή τηλεφωνικώς ότι είναι έτοιμη προς παραλαβή.

Κόστος Αποστολής μέσω courier:

 • Το κόστος αποστολής για παραγγελίες μέχρι τρία (3) κιλά είναι 2€ + Φ.Π.Α.
 • Το κόστος αποστολής για παραγγελίες από τρία (3) ως οκτώ (8) κιλά είναι 4,50€ + Φ.Π.Α.
 • Το κόστος αποστολής για παραγγελίες από οκτώ (8) ως δεκαπέντε (15) κιλά είναι 8,50€ + Φ.Π.Α.
 • Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 0,70€ + Φ.Π.Α. ανά κιλό.
 • Για παραγγελίες άνω των 80€ και μέχρι τρία (3) κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν.